premis

2017_Finalistes als premis FAD 2017 en la categoria “Interiorisme” per la reforma d’edifici a Baixada Sta. Eulàlia nº 3,Barcelona.

2016_Obra seleccionada en la 2ª Mostra d’Arquitectura Catalana, demarcación deBarcelona en la categoria d’ “Edificis d’ús residencial” per la reforma de vivenda unifamiliar al Carrer Planella,Barcelona.  

2015_Guanyadors del concurs públic per la redacciódel Projecte Bàsic i d’Execució, de l’Estudi de Seguretat Salut,la Certificació Energètica del Projecte, el Projecte d’Activitats per a Llicència Ambiental i posterior Direcció d’Obra corresponent a l’ampliació i reforma del Centre d’Atenció Primària Dr. Mirambell de Caldes de Montbui, Gestió d`infrastructures  SA - Generalitat de Catalunya.

2014_Seleccionats als premis d’Arquitectura de les comarques de Girona per l’IES Ridaura, Castell-Platja d’Aro. 

2012_Seleccionats per la segona fase del concurs per la redacció del projecte bàsic i d’execució, i posterior direcció d’obra de Nova Construcció del CAP Castell-Platja d’Aro, a Platja d’Aro. Gestió d`infrastructures  SA - Generalitat de Catalunya.

2011_Finalistes del concurs per la proposta d´idees per un Centre d´asistencia sanitaria a Castell- Platja d´aro

2010_Finalistes del concurs per la proposta d’idees per a l’Ordenació del Parc Hospital Duran i Reynals i l’avantprojecte d’aparcament soterrat, a Barcelona, Servei Català de la Salut (CatSalut).

2009_Guanyadors del concurs públic per la redacció del Projecte Bàsic i d’Execució, de l’Estudi de Seguretat Salut,la Certificació Energèticadel Projecte, l’Estudi Geotècnic, el Projecte d’Activitats per a Llicència Ambiental i posterior Direcció d’Obra corresponent a la nova construcció del Centre d’Atenció Primària Gavà-3, de Gavà, Gestió d’Infraestructures, SAU.

2008_Seleccionats per la segona fase per a la redacció del projecte bàsic i d’execució,       l’estudi de seguretat i salut, l’estudi geotècnic, el projecte d’enderroc, el pla de millora urbana i el projecte d’activitats per a llicència ambiental i posterior direcció d’obra de Nova Construcció del CEIP Pau Vila , de Sant Feliu de Llobregat. Gestió d’Infraestructures SA – Generalitat de Catalunya.

2007_Guanyadors de la selecció per a participar en el concurs públic restringit de la redacció    del    projecte i direcció de la construcció de 107 habitatges al Bloc E del sector dela  Trinitat Nova,   Fase III a Barcelona, convocat per l’Institut Català del Sòl.

2006_Guanyadors de la selecció per a participar en el concurs públic restringit de la redacció   d el   projecte i direcció de les obres de construcció de 68 habitatges a l’Horta de la     Valira 1001    a la Seu d’Urgell, convocat per l’Institut Català del Sòl.

2006_Guanyadors de la secció per a participar en el concurs públic restringit de la redacció   del       projecte i direcció de les obres de construcció de 52 habitatges a la Mina, 2 fase  III G (R5b)    a Sant Adrià del Besòs. Convocat per l’Institut Català del Sòl.

2006_Guanyadors de la Selecció per a participar en el concurs restringit de la redacció del   Projecte    i Direcció d’obra de l’edificació de nova planta de 3 edificis d’habitatges,       locals i soterrani-  aparcament a les parcel.les K1-K2.1 i K2.2 del Sector “Cami del     Llor” (SB-126/R) a Sant      Boi de Llobregat convocat per Claus SA.

2005_Menció especial en interiorisme dela IV Bienald’Arquitectura Alejandro de la Sota per l’espai                  multifuncional Can Pau a Sant Jaume des Domenys.            

2005_Guanyadors del concur públic per a la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal del               Perelló, Ajuntament del Perelló

2004_Seleccionats per a la segona fase del concurs per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, de l'estudi de seguretat i salut, del projecte d'activitats per a la llicència ambiental, de l'estudi geotècnic i topogràfic i posterior direcció per a les obres de nova construcció d'un CEIP  de 2 línies Els Tres Pins de Vallromanes (Vallès Oriental) 

2004_Guanyadors del concurs públic per a la redacció del Pla General d'Ordenació Urbanística del Municipi d'Alcoletge, Ajuntament d'Alcoletge (El Segria)

2004_Guanyadors del concurs públic per a la redacció de la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana del Municipi de Subirats, Ajuntament de Subirats.

2004_Guanyadors del concurs públic per a la redacció del projecte bàsic i d'execució i direcció de les obres de l'ampliació de l'IES Ridaura de Castell-Platja d'ARO (Baix Empordà). GISA Gestió d'Infraestructures S.A., Generalitat de Catalunya.

2003_Finalistes en la segona fase del concurs d'ideès per al desenvolupàment del sector 4 del Griell, Vic, convocat per l'Institut Català del Sòl. 

2002_Seleccionats per a la segona fase del concurs per a la redacció del projecte bàsic i d'execució i direcció de la construcció de 85 habitatges a les parcel.les 9.2 i 9.3 del sector Mas Rampinyo, Montcada i Rexac, Barcelona, Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial, IMPSOL.

2002_Guanyadors del concurs públic per a la redacció del projecte bàsic i d'execució i direcció de les obres de construcció de 80 Habitatges a Sant Roc, Edifici I, a Badalona, convocat per l'Institut Català del Sòl. Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Generalitat de Catalunya.

2001_Guanyadors del concurs públic per a la redacció del projecte básic i d'execució i direcció de les obres de reconversió d'un edifici existent destinat a Jutjats en l'Escola Oficial d'Idiomes de Mataró. GISA Gestió

d' Infraestructures S.A., Generalitat de Catalunya.

2001_Guanyadors del concurs públic per a la redacció del projecte bàsic i d'execució i direcció de les obres de la construcció de 22 Habitatges ala "Casade les Bombes" a Peralada (Girona), convocat per l'Institut Català del Sòl. Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Generalitat de Catalunya.

2001_Finalistes enla Primera Binneld'Arquitectura del Vallès 2001, edificació de nova planta d'us  privat (porxo per a una piscina), a Llinars del Vallès.

2001_Guanyadors del contracte d'assistència tècnica per a la redacció del Pla Parcial les Bassetes,

2001_Guanyadors del concurs públic per a la redacció del projecte básic i d'execució, de l'estudi de Seguretat i Salut, de l'estudi Geotècnic, de l'estudi de Patologies i posterior direcció de l'obra de l'ampliació del CEIP Mare de Déu del Remei d'Alcover  (Alt Camp), GISA Gestió d'Infraestructures  S.A. Generalitat de Catalunya.

2001_Seleccionats per a la segona fase del concurs per a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció de l'edifici situat al carrer Ermengarda, núm. 32-36, aBarcelona, Patronat Municipal de l'Habitatge, Ajuntament de Barcelona.

2001_Seleccionats per a la segona fase del concurs per a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció de 82 Habitatges en el Sector Can Llong a Sabadell (Vallès Occidental). Institut Català del Sòl. Generalitat de Catalunya.

2000_Seleccionats per a la segona fase del concurs convocat pel Servei Català dela Salut Generalitatde Catalunya, per a la redacció del projecte de construcció d'un Centre d'Atenció Primària a la Creu de Barberà, a Sabadell.

2000_Guanyadors del concurs convocat pel Servei Català de la Salut-Generalitat de Catalunya, per a la redacció del projecte de construcció d'un Centre d'Atenció Primària a l'Escala, Girona.

2000_Seleccionats per a la segona fase del concurs d'Assistencia Tècnica per a la Redacció del Projecte i Direcció de les obres de construcció de 66 habitatges en el sector el Polvorí (4ª fase) a Barcelona.         

2000_Guanyadors del concurs públic d'Assistencia Tècnica per a la redacció del Projecte Bàsic i d'Execució, de l'Estudi de Seguritat i Salut, de l'Aixecament de plànols, de l'Estudi de Patología i posterior Direcció d'Obra de l'adequació a la Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics (Llotja- Ciutat de Balaguer) a Barcelona, GISA.

1999_Seleccionats per a la segona fase del concurs per a la redacció del Projecte i Direcció de les obres de construcció de 24 habitatges a la carretera de Cànoves a Les Franqueses del Vallès, convocat per l'Institut Català del Sòl-Generalitat de Catalunya.

1999_Seleccionats per a la segona fase del concurs per a la redacció del Projecte i Direcció de les obres de construcció de 24 habitatges a la carretera de Cànoves a Les Franqueses del Vallès, convocat per l'Institut Català del Sòl-Generalitat de Catalunya.

1997_Seleccionats per GISA per al concurs convocat per a l'elaboració de l'avantprojecte de les obres de nova construcció d'una residència assistida amb centre de día per a la gent gran a Barcelona.      

1997_Finalistes en la segona fase del concurs de Joves Arquitectes del Col.legi d'Arquitectes de Catalunya i de la Generalitat de Catalunya. Remodelació dela Plaça Majori el carrer de Rafael Casanoves al nucli antic de Moia. Barcelona.

1997_Guanyadors del concurs públic del contracte per a la redacció del Projecte Bàsic, d'Execució  i Direcció de les obres de l'Edifici 4.2.b, 29 habitatges en el sector est de Pallejà. Barcelona. Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestió Patrimonial.

1997_Guanyadors del concurs públic del contracte d'assistencia tècnica per a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció de 52 habitatges al barri de Can Bordoll, de Sabadell. Generalitat de Catalunya. Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Institut Català del Sòl.                             

1996_Guanyadors del concurs públic de consultoría i assistència per l'estudi, elaboraciò i redacciò dels documents necessàris per la Revisió del Pla General d'Ordenació Urbana del Municipi del Masnou.

1996_Finalistes en el concurs d'idees per l'elaboració de l'Avantprojecte de Remodelació dels Llocs de Venda d'Ocells de la Rambla a Barcelona.

1995_Finalistes en el Concurs de Joves Arquitectes del C.O.A.C. i la Generalitat de Catalunya. Dins del Consell Comarcal del Pallars Sobirà a Sort.

1993_Finalistes del concurs "Propostes d'Habitatges" en el PERI del Sector Sud de Cerdanyola del Vallès/Barcelona.

1992_Finalistes al concurs "The Fence", a Los Angeles. USA.

1990_Primer Premi en el Concurs d'idees sobre mitjeres a Màlaga.

1987_Primer Premi en el Concurs d'avantprojectes per la Seu del Pavelló de Catalunya a l'EXPO-92 aSevilla.

1983_Primer Premi en el concurs d'idees per a la reutilització de l'illa del Rei a Maó, Menorca.

1983_Premi Guanyador en el Concurs d'Idees i Mèrits per a la redacció d'un Pla Supramunicipal del Nous Municipis de la Vall de Sant Mateo al Maresme Sud.

 

 

publicacions

Publicació a la revista “ On Diseño” nº 371/372 de Juliol 2017 per la reforma d’edifici a Baixada Sta. Eulàlia nº 3,Barcelona.

 

Publicació a la revista “ Arquitectura y Diseño” exemplar nº 189/ Febrer 2017 “Casas sorprendentes” de la reforma de vivenda unifamiliar al Carrer Planella, Barcelona.

 

Arquitectura i Diseny, RBA Revistes, SA. Espais amb vida, un habitatge unifamiliar a Guils de la Cerdanya. 2007

 

Publicació Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme, núm. 249 primavera 2006.

Col.legi d’Arquitecte de Catalunya

Planta d’habitatge per a l’Impsol. P.Llimona, X.Ruiz, M.Recoder, D.Ruiz. Pallejà 1997

 

Publicació IV Biennal d'arquitectura Alejandro de la Sota, demarcació de Tarragona del COAC, 2005

 

Publicació Habitatge protegit metropolità, àrea metropolitana de Barcelona. Mancomunitat de municipis,

IMPSOL. 1995-2003

Edifici de 29 Habitatges en el Sector Est de Pallejà (Barcelona)

Edifici de 46 Habitatges en el Pla de l'Estació a Sant Andreu de la Barca (Barcelona)

 

Publicació Primera Biennal d'Arquitectura del Vallès, 2001, projecte finalista edificació de nova planta

d'us privat, porxo per a una piscina, a Llinars del Vallès.

 

Publicació d'un Habitatge unifamiliar a Sant Andreu de Llavaneres, ala revista Casa Viva, núm. 40.

 

“La vivienda contemporánea”, programa y tecnología

autores: Ignacio Paricio, Xavier Sust

Publicación ITEC. Octubre 2000

 

Publicació Habitatge assequible, La Proposta de l'IMPSOL. Àrea Metropolitana de Barcelona.

Projecte Guanyador de 46 Habitatges al Pla de l'Estació a Sant Andreu de la Barca (Barcelona)

Projecte Guanyador de 29 Habitatges en el Sector Est de Pallejà (Barcelona)

Autors: Xavier Ruiz Vallés,Pere LLimona Torras,Mónica Recoder Canudasi Diego Ruiz Calzado.

 

Publicació de la Generalitat de Catalunya i el Col.legi d'Arquitectes de Catalunya. Departament de Polititica Territorial  I Obres Publiques. Direcció General d'Arquitectura i Habitatge

Concurs per a JOves Arquitectes 1997 Finalista en la segona fase de la Remodelació dela Plaça Majorii el carrer Rafael Casanoves, al nucli antic  de Moià.

Autors: Mònica Recoder Canudas i Diego Ruiz Calzado.

 

Publicació de la Generalitat de Catalunya i el Col.legi d'Arquitectes de Catalunya. Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Direcció General d'Arquitectura i Habitatge.

Concurs per a Joves Arquitectes 1995, Concurs del Consell Comarcal del Pallars Sobirà (Sort)

Autors: Mònica Recoder Canudas i Diego Ruiz Calzado.

 

Revista del Aparelladors i Arquitectes Tècnics. CERCHA nº13, 3ª Època Juny 92.

Consell General del Col.legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics.

Pavelló de Catalunya a l'EXPO de Sevilla. Generalitat de Catalunya

Autors del projecte:Pere LLimona Torrasi Xavier Ruiz Vallés  

 

L'arquitectura en l'EXPO 92. ON DISSENY